tirsdag den 10. januar 2017

Billeder og ord

Engang var jeg et ord menneske, kunne formulerer mig præcist og med stor viden om ordenes skønhed.
Nu snakker jeg nok lidt mere i billeder, sådan ret konkret, tager billeder af alt og håber de fortæller, hvad jeg nu ikke mere kan fange med mine ord.
Dette billede er en bygning skabt til at yde de rejsende læ, mens de venter på de, meget ofte, forsinkede toge. kønne farver og lækkert med de gamle vinduer hele vejen rundt.

12 kommentarer:

 1. Hørte og læste en god forklaring på de forsinkede toge og busser.
  Venstre mener at offentlig transport er yt, der skal kræses for bilerne, vejnet etc. Jeg græmmes, hvad så med os, dig og mig der gerne vil benytte den offentlige transport.
  Hvis de får deres vilje vil din bygning til læ forsvinde øv.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Snøft !
   Jeg bliver bare så træt af dette såkaldte velfærdssamfund...

   Slet
 2. I går var jeg en tur i Ålborg sammen med sønnen som bor der.
  En stor bygning gjorde indtryk, al puds var skrællet af gavlen, og man kunne se det smukke bindingsværk, og de bulede grålige mursten sten, jeg filosoferede om at det nu skulle frem og komme til ære og værdighed, men det skulle det ikke sagde sønnen, der skulle bygges nyt sammen med, det var ellers en spændende gyde/oase.
  Hi hi, Miri, det var hvad dit spændende billede fik mig til at tænke på:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for at dele din oplevelse her inde - jeg er vild med at bileder eller ord kan vække oplevelser, minder eller bare nye tanker :)

   Slet
 3. Åh hvor er det dog smukt. De to farver, sikke en farvesans, vi må have flere farver, det er så godt for os, tror jeg. Nu bliver jeg lige fanget af Abildjydens kommentar, for jeg hørte også det med offentlig transport. Jeg tror (og håber) at politikerne mener, at om 5-10 år, har vi førerløse biler, vi sætter os bare ind og kobler os på vejnettet, og så kører bilen os derhen hvor vi skal, uden uheld og hidsige trafikanter der kører for stærkt. Og det er godt. MEN vi skal da stadig have den offentlige trafik, måske bare på en mere effektiv, lydløs og uden forsinkelser måde, håber jeg. Så ikke flere penge til gammeldags togskinner osv. - spørgsmålet er så bare, om de penge de sparer, virkelig bliver brugt til at forbedre både den private og den offentlige trafik. Jeg tvivler.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tillader mig også at tvivle !!!
   Men jeg er enig- farver må vi have ! Mere farveglæde til folket :)

   Slet
 4. Søde Miri: ) Måske har du lige de ord, du skal have? Måske er dit nye sprog bedre end dit gamle? Jeg læser ´om det nye sprog der skal komme´, først i en Eva Lydeking bog, nu i en Linda Hogan bog. Vildt spændende. Jeg tror på det.
  Skønne farver i dit foto. Tænkte da jeg læste dine ord og så det: Hvordan føles det for DIG at tage fotos? Det vigtigste, tror jeg.
  Stort klem fra Fyn og alle de vilde fugle heroppe på kvisten.
  Og så et stort kram til dig, Annette. Du kan tro, jeg har det ligesom dig, i forhold til sådan nogle bygninger. Og bliver så skuffet simpelthen, når det viser sig, de skal moderniseres. Selvom det jo også indebærer god og kærlig omsorg: )

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har de ord som jeg har :) Men kan stadig mærke savnet af det sprog jeg engang kunne mestre...Men så kan jeg noget nyt- jeg ser mere i billeder nu, end før- tror jeg.
   Tak for kvisthilsen med fugle kvidder :)

   Slet
 5. Jeg forstår dit savn, Miri.
  Sender dig et ekstra kram: )

  SvarSlet
 6. Gamle bygninger er tit rigtig fine :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bestemt :) Det har du vel oplevet i rigt mål i PAris :)

   Slet