onsdag den 28. december 2016

Blog ferie

Søde I , der stadig læser med og søde I, der også skriver her hos mig; jeg håber I alle har haft en rigtig dejlig jul. Jeg har haft en dejlig jul og fortsætter med at holde lidt ferie, altså bare for Bloggen.
Disse sidste dage af året, skærper min melankoli og her må fin tænkes og mærkes efter.
Pas på jer selv, nyd det hvis I har ferie og få det bedste ud af dagen, hvis I ikke har det.

17 kommentarer:

 1. Søde du; det er fuldt forståeligt! Jeg har også trykket på 'pause'. Ikke helt planlagt, men altså.... Pas rigtig godt på dig selv! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber, du bruger din pause godt -vær mild og venlig mod dig selv :)
   Tak- søde du, jeg passer på mig selv :)

   Slet
 2. Julen er for mange en tid hvor man let bliver melankolsk. Det samme kan det vejr julen 2016 bød på, derfor er det fuldt forståeligt din melankoli bliver skærpet, det er vigtigt at være der og håndtere den.
  Pas rigtig godt på dig selv

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker juletiden :) N¨r det nye år nærmer sig, bliver jeg dog lidt afventende og ja, melankolsk - for nytåret er jo et tidsskel og tid er noget der optager mig :)
   Tak, søde du og pas også godt på dig selv :)

   Slet
 3. Jeg mærker også melankolien i dag - efter nogle dejlige og afslappende juledage. Ja, det er nok p.g.a. det nye år, der nærmer sig - spændingen over hvad der mon kommer til at ske i 2017 og så samtidig et helt nyt år, der ligger foran en og bare venter på at blive oplevet og levet! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Marianne - jeg tror du rammer hovedet på sømmet ! Det nye står og tripper, det gamle skal afrundes - melankolien opstår :)

   Slet
  2. Ja, lige præcis Miri :)
   Jeg ønsker dig og din familie et helt Vidunderligt Nytår!

   Slet
 4. Tiden mellem jul og nytår er tænketid. Hvordan kommer det nye år til at se ud? Hvad vil jeg selv bestemme og hvormeget tilfalder skæbnen eller tilfældigheden? Jeg tænker mange tanker, året der kommer er fuld af nye muligheder og afslutning på andet. Du er god til at reflektere over livet og har en dejlig tilgang til livet. Jeg ved du vil og kan putte mange gode ting i året der kommer

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for at dele dine overvejelser og refleksioner, det er altid godt at dele sådanne, synes jeg :) Året bliver ikke enkelt eller let, men jeg vil, som du så fint skriver, prooppe det med så mange glæder jeg overhovedet kan :)

   Slet
 5. December er én lang proces frem mod det nye år, - pynt og farver og overflod smaller ud i rene flader, hvide lys og måske en lille tulipan. Måske skal der ryddes op et sted, og køres på lossepladsen. Psyken skal følge med, og måske må den hjælpes.
  Godt nytår til dig, når du når dertil.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine refleksioner over denne tid- det er lærerigt for mig at læse om andres måder at gribe overgangen på :)
   Tulipanernes tid kommer lige om et øjeblik, jubel ! :)

   Slet
 6. Din melankoli skaber fine billeder: )Det har jeg tænkt på før. Og måske er det i det dér uafhængige rum, at al kunst skabes. Det er ikke nødvendigvis altid et særlig hyggeligt, rart rum at være i - der kan være meget kaos - men der kommer vækst ud af det. Fra frø til blomst.
  Får lyst til at sende dig et citat fra Virginia Wolf, der dukker op her hos mig, lige nu: No need to hurry, no need to sparkle, no need to be anybody, but oneself.
  Knus til dig og dit 2017: )

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine ord Laila. Hendes Virginia har haft meget at sige til mig, her i 2016 :) Tak for at viderebringe, både dine ord og hendes :)

   Slet
 7. Julen har været utrolig god her. Så god at jeg ikke havde den store lyst til at pakke det hele væk, det er en for mig ny oplevelse. Men nu er det gjort. Da jeg fik min alenetid 3 juledag, dukkede gamle følelser op, som er mere end rigeligt set på gennem året;-) På skønneste vis vente det hele i går, så der atter blev plads til den gode forventning om det nye år.
  Rigtig god blogpause, og rigtig godt nytår til dig, og tak fordi du blogger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Anette for at dele :) Og tak for dine ord til mig , som jeg vil vende og give tilbage til dig også :)

   Slet
 8. Jeg håber, at du får tænkt gode tanker, Miri. Og at det nye år bliver et godt år for dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære Mia, du kan tro jeg tænker ! Og jeg ønsker også at dit 2017 må blive rigtig godt :)

   Slet