torsdag den 26. januar 2017

Grøn mad

Kan I huske de karse- og rucola frø, vi såede forleden ? I disse dage frådses der i skarp grøn smagi og på stort set alt mad.
Her bruges karsen i salaten, der består af spidskål, edamamebønner, ristede sesamfrø,en sennepsrig vinigrette og gavmilde mængder af karse. Ostemaden har fået et let drys af rucola.
Jeg kan anbefale lidt hjemmedyrkning i vindueskarmen, det er et fint tilskud til maden og så er det sjovt at dyrke selv - grønt guld i Januar.

9 kommentarer:

  1. God inspiration til frokosten, og så med masser af grønt til. Det er kræs til ganen, øjet, sjælen og maven.

    SvarSlet
    Svar
    1. Og så er det så hyggeligt at dyrke sin egen mad :) Og at dyrke noget i denne grå Januar er dobbelt glæde :)

      Slet
  2. Grønt guld i januar indeed! ❤️

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi skal finde vores guld med stor omhu :)

      Slet
  3. Lækker skål salat. Jeg har aldrig prøvet
    rucola spire, det må jeg prøve. Tak for inspiration.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det må du , de er så gode :)

      Slet
  4. Nydelsesfuldt billede :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. :) Det smagte godt ! Og pænt for øjet :) Tak, kære Lene :)

      Slet
  5. Ups, jeg kan i hvert fald huske, at jeg glemte at finde spirebakken frem.....

    SvarSlet