mandag den 5. december 2016

Glæder fra ugen der er gået

 Solnedgang gennem køkkenvindue.
 Julepyntet tændstikæske ved bagen af en jule- glimmer- flodhest
 Skyggen af en engel i en Amaryllis.
 Bønner af egen avl, bagt i ovnen.
Advents gæster.

14 kommentarer:

 1. Hvor hyggeligt! ❤️
  Du er heldig, at du har udsigt til solnedgang fra køkkenvinduet!...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nyder også den udsigt - udsigten til skoven og glæders over at kunne stå der over opvasken og følge med i årstidernes skriften :)

   Slet
 2. Sikke nogen dejlige billeder, Miri. Jeg håber, I havde en god stund sammen, i adventen: ) Jeg er også vild med den udkigspost du har og den glasting, der hænger i vinduet. Jeg overvejer at give min storebror et stort prisme til at hænge i vinduet, i julegave. Men han har autisme og epilepsi, så jeg er på den anden side bange for, den vil forstyrre hans hjerne for meget. Har netop også læst i en bog om clairvoyance, at stjerner er godt. Hvis man ønsker helbredelse, eller hvis man er et menneske, der går meget op i sundhed - så er stjerner i hjemmet vejen frem: )
  Bedste hilsner herfra.


  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Leila!
   Har aldrig hørt det med stjernernes betydning før, dejligt med ny info:-)
   Har to, en ude og en inde, og de hænger der året rundt.
   Stort KLEM

   Slet
  2. PS har faktisk mange flere stjerner, alle dem jeg har lavet i grene:-) de to jeg snakker om er i metal. Smiler stort:))

   Slet
  3. Tak Laila :)
   Prismer , vidste ikke de ikke var godt, ved autisme og epilepsi. Jeg har altid haft prismer hængende og vi har dem også i Steiner vuggestuer, børnehaver..Lærer så længe man lever :) Stjerner har en fin energi, så dem må vi pryde vores hjem med :)

   Slet
  4. Åh, Annette, jeg tænker de stjerner, du har lavet i grene må være skønne, ligesom dine hjerter. Jeg kigger over og ser dem hos dig. Stort smil også herfra: )
   Og du kære Miri. Næh, det er ikke noget, jeg ved, bare noget jeg funderer over. Jeg tænker, I har prismer i Steiner institutioner - og hjemme: ) - jeg har også været vant til dem, på nogle af mine arbejdssteder. Og de er så fine.
   Men tv, flimrende sollys og mange andre ting, kan aktivere epilepsianfald.
   Ved autisme/ADHD, skal man tænke i rolig harmonisk indretning, ingen vilde coloristiske billeder, fx. Det lærte jeg, da jeg arbejdede på en institution for unge, engang. Jeg tænker, i Steiner miljøer er det måske ikke noget, man tager op på samme måde, eftersom al kunst og indretning er meget harmonisk i de miljøer.
   Bedste hilsner herfra: )   Slet
  5. Tak Laila for dine altid meget lærerige og oplysende kommentarer. Jeg sætter virkelig stor pris på dem :) Du udvider min horisont og husker mig på ting er havde glemt at jeg vidste- tak :)

   Slet
 3. Du skal vide, at jeg ellers næsten er væk fra blogverdenen nu, men din blog holder jeg øje med.
  Stjerner er de fattiges diamanter, var der en der skrev til mig forleden. Det synes jeg var så smukt. Og du har en fin blå stjerne. Og skønne tallerkener. Og gæster. Og egne bønner. Sikke en rigdom.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, de fattiges diamanter :) Jeg må være en velhavende kvinde, for stjernehimlen over mit hus, den er så fantastisk :)
   Jeg er så glad for du holder et øje på mig, for jeg holder af dig :)

   Slet
 4. Stemningsbilleder hver og en, og fyldt med glæder og rigdom.
  Jeg er vild med dine tallerkener.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :)
   Rigdom - noget der kan have så mange betydninger og udtryksformer.
   Tak :)

   Slet
 5. Skønne nærværende billeder Miri:-) og de grønne tallerkener er så flotte!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Ja, de tallerkner er skønne og jeg har haft dem i mange mange år og bliver så trist når een går itu, for jeg er meget glad i dem.

   Slet