fredag den 9. december 2016

En Fredags blomst i forvirring


Vi er i December, har haft frost af flere omgange og alligevel vælger denne Morgenfrue at bryde ud i blomst. Vi ærer hendes forvirring og plukker hende ind og sætter den ukuelige blomst midt julepynten.
Orange livsglæde og vedholdenhed,udholdenhed en ydmyg blomst, der gør så meget godt og besidder en enkel skønhed. Fine værdier, der er værd at stræbe efter. Fredag i December.

8 kommentarer:

 1. Hvor fint! Den blomstrede helt sikkert med det ene formål at sprede det budskab du netop har skrevet ❤️

  SvarSlet
 2. Nogen steder på jorden blomstrer morgenfruer hele året. Og med de klimaforhold vi har nu, kan det være den inden længe gør det i Danmark også. Jeg tænker altid på harachakret, når jeg ser den dejlige blomst. Og på min ven, en oldgammel mand, der har hvidt hår og bor et hemmeligt sted på landet, han er arkæolog og billedkunstner, og omkring hans hus bor der mange ånder, der er de vildeste kunstværker i hans have, og inden i midten af den: Et magisk morgenfruebed.
  Noget jeg også tænker på, er dig, Miri: Tak fordi du altid deler så gavmildt af dine fine blomster. Og giver os glæde og kærlighed her på den anden side.
  Jeg sender dig en masse tilbage og hav en dejlig weekend among the oaks.
  Klem herfra.
  SvarSlet
  Svar
  1. Du kender så mange fine, særlige, spændende mennesker. Og jeg er glad for at du er her hos mig - på bloggen, blandt egene:)
   Tak du skønne og må weekenden blive god ved dig :)

   Slet
 3. Jeg har talt om mørket på denne årstid, og her finder du så den smukkeste morgenfrue der giver et helt andet lys, et skær så smukt, og der står så spændstig der i vasen. Jeg vågnede brat, og det med et solskær (ikke den virkelige). Der er mere mellem himmel og jord.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er virkelig som en lille sol 😊

   Slet
 4. Svar
  1. Jeps ! Og jeg tænker jeg kunne lære og inspireres :)

   Slet